HOME

Welkom bij Pand10A

De buurthuiskamer Zuidhorn is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Zuidhorn.
Hier kan men een kopje koffie of thee drinken, dorpsgenoten ontmoeten en zodoende het sociale netwerk vergroten.

Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd: leuke workshops, boekbesprekingen, lezingen en heerlijke maaltijden waar iedereen aan mee kan doen.
Voor ideeën kunnen de vrijwilligers of de activiteitencommissie aangesproken worden. 

De buurthuiskamer Pand 10A draait volledig op vrijwilligers en is non-profit. Om alle activiteiten te kunnen organiseren zijn er veel vrijwilligers nodig, dus schroom niet en meld je aan. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je ingeroosterd wilt worden, één of meer keren  per week, per 14 dagen of per maand, alle hulp is welkom.

Meld je aan via ons contactformulier.

Onze openingstijden

Dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Tot snel

Vriend(in)/donateur worden

Een Stichting of Vereniging kan (eigenlijk) niet zonder donateurs. Dat geldt ook voor de Buurthuiskamer; mede door giften kunnen we Pand10A draaiende en financieel gezond houden. Om donaties mogelijk te maken, hebben we een ‘vriendenclub’ in het leven geroepen. Op de lijst staan momenteel ruim 40 donateurs; het zou fijn zijn als we dit aantal kunnen uitbreiden.

Daarom deze oproep om (ook) vriend(in)/donateur te worden.

Een vriend(in)/donateur stort een jaarlijkse gift van minimaal € 10,-; een groter bedrag mag uiteraard ook. Omdat voor Pand10A het jaar loopt van september tot september, wordt er telkens in de maand augustus via de mail een betaalverzoek gedaan. Per mail krijgt de vriend(in)/donateur de nieuwsbrief toegestuurd en zo blijf je dan op de hoogte van het ‘reilen en zeilen’ van Pand10A. Verder mag je 1x per jaar met 2 personen komen eten in de Buurthuiskamer en dan krijg je een korting van € 5,-.

Als je nu denkt ‘ik wil ook wel vriend(in)/donateur worden’, dan kun je je aanmelden bij Jan Coenraads via de mail: jancoenraads23@gmail.com . We geven hier alvast het rekeningnummer van Stichting Buurthuiskamer Zuidhorn: NL32RABO0313548196.

Sfeerimpressie