Lezing koolhydraatarm eten

Wat betekent koolhydraatarm eten en vooral wat kun je dan allemaal eten? Hoe werkt het in het dagelijks leven?

Woensdag 29 maart van 14:00 – 16:00 uur vertelt Marike Uilkema er over. Ze neemt ons mee in de wereld van koolhydraatarm eten: handige websites en social media kanalen, interessante boeken, de voor- en nadelen, maar vooral ook de praktische tips

De kosten zijn 4 Euro p.p. inclusief thee en koffie. Opgave bij Pand10A of mail buurthuiskamerzuidhorn@gmal.com

Marieke eet zelf al jarenlang koolhydraadarm en vind het heerlijk om uit te zoeken hoe ze alles kan eten wat ze wil, maar dan in een koolhydraatarme variant. Haar gezin doet hierin niet mee, maar dat is prima te combineren,

Marieke plaatst haar recepten op Facekook en Iinstagram: “Marieke maakt eten”. Haar eigen receptenboek, voor iedereen te gebruiken.

Dit vind je misschien ook leuk...